جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » فیله مرغ برشته

فیله مرغ برشته

کاشی هنر: مواد لازم فیله مرغ ۳۰۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد آرد سفید چهار قاشق غذاخوری آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه نمک و فلفل و روغن به میزان لازم     طرز …

کاشی هنر:



مواد لازم

فیله مرغ ۳۰۰ گرم

تخم‌مرغ یک عدد

آرد سفید چهار قاشق غذاخوری

آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری

کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

این غذا به خاطر حالت سوخاری، مورد علاقه کودکان است. ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود

.


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *