سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

کاشی هنر: طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای کیک کوکواستار ترکیه ای یک کیک بسیار خوشمزه چند لایه است که به سادگی تهیه می شود و می توان به عنوان دسر نیز بعد از غذا سرو کرد. مواد لازم برای …

کاشی هنر:

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

کیک کوکواستار ترکیه ای یک کیک بسیار خوشمزه چند لایه است که به سادگی تهیه می شود و می توان به عنوان دسر نیز بعد از غذا سرو کرد.

کیک کوکواستار ترکیه ای

مواد لازم برای کیک کوکواستار ترکیه ای :

تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ استکان
شکر ۱ استکان
روغن زیتون یا روغن مایع نصف استکان
آرد ۱ لیوان
کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر نصف پاکت

مواد لازم برای لایه میانی کیک کوکواستار :

کرم شانتی با طعم سرشیر(پودر خامه) ۱ پاکت
پودر نارگیل ۲ لیوان
شیر ۲ لیوان

مواد لازم برای گاناژ :

خامه صبحانه صورتی ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر)
شکلات شیری ۲ پاکت (۱۶۰ گرم)

طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای:

تخم مرغ ها و شکر را پنج دقیقه با سرعت تند همزن هم بزنید تا کشدار و کرمی رنگ شود، سپس بقیه مواد را مثل کیک ساده افزوده و مایه کیک را در قالب با قطر سی سانتی متری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و پخت آن را با خلال دندان تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.

لایه میانی را با همزدن شیر و کرم شانتی و پودر نارگیل تهیه کنید تا شکل خامه فرم گرفته را به خودش بگیرد و سپس آن را در یخچال قرار بدهید.

گاناژ را با گرم کردن خامه به صورتی که به دمای جوش برسد ولی نجوشد، سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.

کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر مرطوب کرده و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناژ خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *