سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

کاشی هنر: طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ جزو فینگر فود و یا فست فودهای بسیار خوشمزه است که ترکیبی شبیه به سالاد الویه دارد اما سیب زمینی در آن بکار نمی رود و بسیار هم مورد استقبال همه می …

کاشی هنر:

طرز تهیه کیک مرغ

کیک مرغ جزو فینگر فود و یا فست فودهای بسیار خوشمزه است که ترکیبی شبیه به سالاد الویه دارد اما سیب زمینی در آن بکار نمی رود و بسیار هم مورد استقبال همه می باشد.

مواد لازم کیک مرغ :
مواد اصلی
نمک و فلفل
به مقدار لازم
خیارشور ریز خرد شده
۱/۲ لیوان
پیازچه خرد شده
۱ لیوان
جعفری خرد شده
۱ لیوان
گردو خرد شده
۱ لیوان
ماست خامه ای
۱/۲ لیوان
سس مایونز
۱ لیوان
تخم مرغ پخته
۲ عدد
نان تست
۱۲ عدد
سینه‌ مرغ
۲ عدد

کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود.

پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *