پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه کیک تابه ای

طرز تهیه کیک تابه ای

کاشی هنر: طرز تهیه کیک تابه ای کیک تابه ای قطعا مناسب ترین گزینه برای پخت سریع و آسان و البته خوشمزه یک کیک است مخصوصا برای کسانی که دسترسی به فر ندارند این کیک به کیک آجیلی نیز معروف …

کاشی هنر:

طرز تهیه کیک تابه ای

کیک تابه ای قطعا مناسب ترین گزینه برای پخت سریع و آسان و البته خوشمزه یک کیک است مخصوصا برای کسانی که دسترسی به فر ندارند این کیک به کیک آجیلی نیز معروف است و اضافه کردن آجیل کاملا سلیقه ای می باشد.

کیک تابه ای

مواد لازم کیک تابه ای
۸ نفر
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ و ۳/۴ لیوان آرد
۲ قاشق مربا خوری بکینگ پودر
۱/۲ لیوان ماست
۱/۲ لیوان روغن مایع
وانیل کمی
رویه کیک
۲ قاشق عسل و گردوی خرد شده. خلال بادام. پودر پسته به میزان لازم
۴۵ دقیقه

طرز تهیه کیک تابه ای :
تخم مرغ ها را با وانیل و شکر پنج دقیقه می زنیم. بعد ماست و روغن را اضافه کرده در آخر آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده کم کم اضافه می کنیم.

تابه را روی گاز که شعله پخش کن گذاشتیم قرار داده تا گرم شود. بعد تابه را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کرده و مواد کیک را در تابه ریخته چهل و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا بپزد. دو دقیقه آخر تابه را برگردانده تا روی کیک هم کمی طلایی شود.

تا کیک گرم است عسل را با کمی آبجوش رقیق کرده روی کیک زده و مغزها را روی کیک ریخته تا کیک خنک شود.

نکته : کش دور تابه را بر دارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *