شنبه ۵ مهر ۱۳۹۹
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه نان شکم پر

طرز تهیه نان شکم پر

کاشی هنر: طرز تهیه نان شکم پر نان شکم پر یک وعده غذایی بسیار مناسب باب دل کودکان است و برای وسط این نان از انواع سس ها و یا حتی پنیر و یا شکلات می توان استفاده کرد. مواد …

کاشی هنر:

طرز تهیه نان شکم پر

نان شکم پر یک وعده غذایی بسیار مناسب باب دل کودکان است و برای وسط این نان از انواع سس ها و یا حتی پنیر و یا شکلات می توان استفاده کرد.

نان شکم پر

مواد لازم برای نان شکم پر :

شیر نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر
آب نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۳/۵ لیوان معادل ۳۸۵ گرم

برای مرطوب کردن و باز کردن خمیر :

کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
روغن مایع نصف استکان کمر باریک معادل ۵۰ گرم

مواد میانی :

سیب زمینی ۳-۴ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
تکه های فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه نان شکم پر :

اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر و اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر است.

طرز تهیه خمیر نان شکم پر :

ابتدا شیر، آب، ماست و سرکه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. خممیر خیلی نرم و لطیف است و نباید زیاد آرد بزنید. خمیر را روی سطح کار بیندازید و اگر خیلی چسبنده بود کم کم آرد را روی سطح کار بپاشید و خمیر ر ورز بدهید تا حسابی نرم و لطیف و یکدست شود. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید و خیلی کم باز کنید.

بعد روی خمیر مخلوط کره ذوب شده و روغن بزنید و یک چانه دیگر خمیر را روی خمیر قبلی بگذارید. این کار را برای ۴ تا چانه انجام بدهید. سپس به خمیر ۱ ساعت استراحت بدهید.

برای تهیه مواد میانی نان شکم پر :

ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و له کنید. پیاز را خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا طلایی شود. سپس پودر فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه و سیب زمینی های له شده را به پیاز اضافه و با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد هر چانه را شروع کنید به باز کردن و هر بار یک مقدار دستتان را چرب کنید و با آن خمیر را باز کنید.

خمیر خیلی نازک باید باز شود. وقتی خمیر به اندازه کافی باز شد از یک سمت خمیر مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را آرام رول کنید و بعد به آن شکل بدهید. خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و روی آن از مخلوط کره و روغن بزنید و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا زمانی که خمیر طلایی و برشته شود.

بافت این خمیر خیلی سبک و ترد است و خیلی خیلی خوشمزه می شود. مواد میانی هم به دلخواه است و می توانید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و … استفاده کنید. حتی می توانید وسط آن از پنیر صبحانه با جعفری و یا نوتلا زده و برای صبحانه سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *