پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه شیرینی پرتقال شکلاتی

طرز تهیه شیرینی پرتقال شکلاتی

کاشی هنر: طرز تهیه شیرینی پرتقال شکلاتی شیرینی پرتقال شکلاتی یک شیرینی مناسب برای پذیرایی قبل از غذا و یا به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا می تواند مورد استفاده قرار گیرد با ما همراه باشید. مواد لازم …

کاشی هنر:

طرز تهیه شیرینی پرتقال شکلاتی

شیرینی پرتقال شکلاتی یک شیرینی مناسب برای پذیرایی قبل از غذا و یا به عنوان یک دسر خوشمزه بعد از غذا می تواند مورد استفاده قرار گیرد با ما همراه باشید.

شیرینی پرتقال شکلاتی

مواد لازم شیرینی پرتقال شکلاتی :

پوست پرتقال ۴-۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
وانیل مقداری
شکلات تخته ای به میزان لازم
آب ۲ پیمانه
شکر اضافی به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پرتقال شکلاتی :

پوست پرتقال‌ها را به صورت خلال‌های نازک برش زده و جدا کنید. لایه سفید پشت پوست پرتقال‌ها را جدا نکنید، چرا که در نهایت باعث نرم‌تر شدن شیرینی شما می‌شود.
یک قابلمه آب را جوش بیاورید، پوست پرتقال ها را درون آن ریخته و پس از ۵ دقیقه آب‌کشی کنید. این کار را ۳ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال به خوبی گرفته شود.
پوست پرتقال‌ها را برای حدود ۳ ساعت داخل آب سرد بگذارید و سپس آب‌‎کشی کنید.
از جوشاندن ترکیب آب و شکر، شهد درست کنید و پوست پرتقال‌ها را به مدت ۴۰ دقیقه داخل شهد بجوشانید.
سپس، پرتقال‌ها را از شهد خارج کرده و داخل یک سینی بچینید و اجازه دهید تا به مدت ۷-۸ ساعت بمانند و خشک شوند.
پوست پرتقال‌های خشک شده را داخل مخلوط شکر و وانیل بغلتانید.
سپس، این پوست پرتقال‌ها را درون شکلات ذوب شده فرو ببرید و دوباره داخل سینی بچینید تا شکلات روی آن‌ها خشک شود.
این شیرینی را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *