یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه سالاد کاهو با سس گوشت پنیری

طرز تهیه سالاد کاهو با سس گوشت پنیری

کاشی هنر: طرز تهیه سالاد کاهو با سس گوشت پنیری سالاد کاهو با سس گوشت پنیری یک سالاد تمام عیار با حفظ ویژگی یک سالاد کامل یک غذای کامل نیز محسوب می شود که هرگز از خوردن آن سیر نمی …

کاشی هنر:

طرز تهیه سالاد کاهو با سس گوشت پنیری

سالاد کاهو با سس گوشت پنیری یک سالاد تمام عیار با حفظ ویژگی یک سالاد کامل یک غذای کامل نیز محسوب می شود که هرگز از خوردن آن سیر نمی شوید. باور ندارید حتما امتحان کنید.

سالاد کاهو با سس گوشت پنیری

مواد لازم برای سالاد کاهو با سس گوشت پنیری
سس مایونز ۲٫۵ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفل ۱ قاشق چای خوری
پنیر (خرد شده) ۱ فنجان
دوغ (اختیاری) به مقدار لازم
گوشت قرمز (فیله نازک ورقه شده و حبه شده) ۲۵۰ گرم
کاهو (برگها جدا نشده و به ۶ قسمت تقسیم شود) ۱ دسته
پیاز (پیاز قرمز نازک ورقه شده) پیاز ۱/۲ پیاز
سس گوشت :
نمک ۲قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری
زیره ۱قاشق چایخوری
دارچین ۱قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری
سیر (رنده شده) سیر ۲حبه
سس فلفل ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد کاهو با سس گوشت پنیری :
در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
گوشت را فیله کرده و بین نایلون قرار دهید و با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا کاملا نرم و باز شود.۲ قاشق چای خوری نمک، ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز و دارچین را روی گوشت بریزید و با ادویه ماساژ دهید.
روغن زیتون را داخل یک ظرف مخصوص فر روی حرارت ملایم گرم کنید و گوشت را داخل روغن قرار دهید و به مدت ۴ دقیقه گوشت را سرخ کنید و بعد گوشت را داخل قابلمه کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه سیر و سس فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و گوشت را داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت (و حتی بیشتر)بریان کنید سپس گوشت را داخل ظرف به مدت ۱۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

سس مایونز، آبلیمو، فلفل سیاه و سس فلفل را داخل یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و بعد با پنیر رنده شده ترکیب کنید و خوب مخلوط کنید اگر سس غلیظ شد در صورت تمایل با مقداری دوغ رقیق کنید.
کاهو را در بشقابها بچینید و با قاشق روی آن ها سس بریزید و از یک قاشق سوراخ دار برای انتقال فیله های گرم به روی سالاد استفاده کنید و در آخر روی آن را با پیاز و آب گوشت تزیین کنید.

نکات سالاد کاهو با سس گوشت پنیری :
۱)این سس را با همین مواد اولیه ولی با مرغ هم میتوان تهیه کرد.
۲)در صورت تمایل به جای پنیر معمولی از پنیر چدار یا پنیر موزارلا استفاده کنید.
۳)میتوانید پیاز را حذف کرده یا آن را ریز کنید و داخل سس بریزید.
۴)این سالاد را با گوجه و فلفل دلمه ای هم میتوان تهیه کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *