شنبه ۵ مهر ۱۳۹۹
خانه » هنر شیرینی پزی » طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد پانزانلا

کاشی هنر: طرز تهیه سالاد پانزانلا سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی بسیار خوشمزه می باشد که تکه های نان تست به آن ترکیب بی نظیری می بخشد و بسیار سریع آماده می شود . مواد لازم : نان تست مکعبی‌شده …

کاشی هنر:

طرز تهیه سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی بسیار خوشمزه می باشد که تکه های نان تست به آن ترکیب بی نظیری می بخشد و بسیار سریع آماده می شود .

سالاد پانزانلا

مواد لازم :

نان تست مکعبی‌شده

۳۰۰گرم

سرکه بالزامیک

دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون

پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زیتون بی دانه

به میزان لازم

گوجه‌فرنگی درشت خردشده

۷۰۰ گرم

خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک

از هر کدام یک عدد

سیر

یک حبه

طرز تهیه سالاد پانزانلا:

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *