جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای

طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای

کاشی هنر: طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای سالاد ماکارونی مدیترانه ای یک سالاد بسیار خوشمزه است که با پنیر فتا خورده می شود اصولا رژیم مدیترانه ای یکی از سالم ترین رژیم های غذایی در دنیاست. مواد لازم سالاد …

کاشی هنر:

طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای

سالاد ماکارونی مدیترانه ای یک سالاد بسیار خوشمزه است که با پنیر فتا خورده می شود اصولا رژیم مدیترانه ای یکی از سالم ترین رژیم های غذایی در دنیاست.

سالاد ماکارونی مدیترانه ای

مواد لازم سالاد ماکارونی مدیترانه ای:

ماکارونی فرمی (فارفاله) ۳۵۰ گرم
خیار (متوسط) ۳ عدد
گوجه گیلاسی (نصف شده) ۱ پیمانه
زیتون سیاه ۲/۳ پیمانه
پیاز قرمز (حلقه شده) ۱/۲ یک پیاز متوسط
پنیر (فتا / رنده شده) ۱۰۰ گرم

چاشنی سالاد ماکارونی مدیترانه ای :

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آبلیو تازه ۱ ق غ
سرکه قرمز ۳ ق غ
پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) ۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
سیر ۲ حبه
عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) ۱ ق چ
فلفل قرمز ۱ پینچ
فلفل سیاه + سفید ۱/۴ ق چ

طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه‌ای، با پنیر فتا:

ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ) میگیریم.

به ظرف دیگری انتقال می دهیم

گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.

مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.

سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود

نکات دستور تهیه سالاد مدیترانه ای:

۱-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.

۲-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.

۳-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.

۴-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.

۵-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.

۶-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *