یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه سالاد ترخون

طرز تهیه سالاد ترخون

کاشی هنر: طرز تهیه سالاد ترخون سالاد ترخون یک سالاد پر از عطر و طعم و مزه می باشد که علاوه بر این سبزی خوشمزه که به عنوان چاشنی استفاده می شود سرشار از مواد مغذی است. مواد لازم برای …

کاشی هنر:

طرز تهیه سالاد ترخون

سالاد ترخون یک سالاد پر از عطر و طعم و مزه می باشد که علاوه بر این سبزی خوشمزه که به عنوان چاشنی استفاده می شود سرشار از مواد مغذی است.

سالاد ترخون

مواد لازم برای سالاد ترخون:

عدس: ۲۵۰ گرم
سیر (له شده): ۱ حبه
ترخون (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: ۴ قاشق سوپخوری
خامه: ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): ۲ عدد
زیتون سیاه (خرد شده): ۵۰ گرم
جعفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): ۱ عدد
سس خردل (یا دانه خردل): ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سالاد ترخون:

عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *