یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه سالاد تاکو

طرز تهیه سالاد تاکو

کاشی هنر: طرز تهیه سالاد تاکو سالاد تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که معمولا با گوشت سفید ماهی و یا مرغ سرو می شود ما در اینجا طرز تهیه سالاد تاکو را آموزش می دهیم. مواد لازم برای …

کاشی هنر:

طرز تهیه سالاد تاکو

سالاد تاکو یک غذای مکزیکی بسیار خوشمزه است که معمولا با گوشت سفید ماهی و یا مرغ سرو می شود ما در اینجا طرز تهیه سالاد تاکو را آموزش می دهیم.

 سالاد تاکو

مواد لازم برای سالاد تاکو:
کنسرو لوبیا قرمز: ۴۴۰ گرم
روغن زیتون :۲ قاشق چای خوری
زیره :۱ قاشق چای خوری
پودر چیلی :۱/۴ قاشق چای خوری
نمک :۱/۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی :۳ عدد
نان ترتیلا :۶ عدد
پنیر چدار:۱ پیمانه
برگ کاهو :۶ عدد
آووکادو :۱ عدد
انبه :۱ عدد

طرز تهیه سالاد تاکو:
برای درست کردن این سالا میتوانید از لوبیا پخته شده هم استفاده نمایید، در این صورت لوبیا را از روز قبل بشویید و خیس کنید ، سپس آن را بپزید و در سالاد استفاده کنید.

ابتدا لوبیا ، را بوسیله یک چنگال کمی له کنید ، سپس روغن زیتون ، زیره ، پودر چیلی و نمک را افزوده و دوباره با چنگال همه مواد را هم زده و آن ها را له کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

مواد بالا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را داخل یک نان ترتیلا قرار دهید، گوجه را ریز خرد کرده و روی هر کدام از لقمه ها مقداری بریزید.

در آخر برگ های کاهو را روی آن ها قرار دهید.نان را به شکل استوانه ای بپیچید و در کاغذ مومی آشپزخانه بگذارید و دو طرف آن را ببندید. لقمه ها را از وسط برش بزنید و با سالاد انبه سرو کنید

برای درست کردن سالاد انبه و آواکادو را خرد کرده و در ظرف سالاد بریزید، پنیررا روی آن رنده کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی
سالاد تاکو لقمه ای جزو پیش غذا – اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *