سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

کاشی هنر: طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو دیپ ذرت و هالوپینو غذایی بسیار خوشمزه است که به راحتی می توان تهیه کرد و بسیار مناسب جشن تولدها و یا مهمانی های دوستانه می باشد. مواد لازم : ژامبون گوشت …

کاشی هنر:

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

دیپ ذرت و هالوپینو غذایی بسیار خوشمزه است که به راحتی می توان تهیه کرد و بسیار مناسب جشن تولدها و یا مهمانی های دوستانه می باشد.

دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم :

ژامبون گوشت دودی ۴ ورق
کنسرو ذرت ۳ قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده ۲ عدد
خامه نصف پیمانه
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پیازخرد شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *