دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

کاشی هنر: طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی اسکالوپ مرغ ایتالیایی نوعی از شیوه پخت بسیار لذیذ از مرغ است که در آن مرغ به همراه سبزیجات معطر مانند ریحان و ترخون سیر و پاپریکا طبخ می شود. مواد لازم برای …

کاشی هنر:

طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

اسکالوپ مرغ ایتالیایی نوعی از شیوه پخت بسیار لذیذ از مرغ است که در آن مرغ به همراه سبزیجات معطر مانند ریحان و ترخون سیر و پاپریکا طبخ می شود.

اسکالوپ مرغ ایتالیایی

مواد لازم برای اسکالوپ مرغ ایتالیایی
سینه مرغ:۱ عدد
قارچ:۳ عدد
سس گوجه فرنگی:۱ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا:۲/۱ لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست:۱ عدد
آب:۲ قاشق غذا خوری
جعفری:۵ ساقه
آرد سفید:۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواهاسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ ایتالیایی

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

اسکالوپ مرغ

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ مرغ ایتالیایی
اسکالوپ مرغ جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
اسکالوپ مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *