چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

کاشی هنر: طرز تهیه اسنک مرغ اسنک مرغ یک غذای بسیار خوشمزه می باشد که در دسته غذاهای فست فود قرار می گیرد روش تهیه آن هم خیلی ساده است اما شما نیاز به یک ساندویچ ساز دارید. پس اگر …

کاشی هنر:

طرز تهیه اسنک مرغ

اسنک مرغ یک غذای بسیار خوشمزه می باشد که در دسته غذاهای فست فود قرار می گیرد روش تهیه آن هم خیلی ساده است اما شما نیاز به یک ساندویچ ساز دارید. پس اگر به دنبال یک میان وعده و یا شام سبک برای فرزندتان هستید دست بکار شوید.

 اسنک مرغ

مواد لازم برای اسنک مرغ :
فیله مرغ ۸ عدد
فلفل دلمه ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان تست ۱۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقداری لازم

طرز تهیه اسنک مرغ :
برای شروع کار ابتدا فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید.

سپس پیاز ها را با رنده ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود.

قارچ ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید.

کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید.

حدود ۳ تا ۵ دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ :
اسنک مرغ جزو پیش غذا – اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .
اسنک مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *