پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹
خانه » هنر آشپزی » خورش کنجد با گوشت

خورش کنجد با گوشت

کاشی هنر: مواد لازم پیاز متوسط ۲ عدد روغن به میزان لازم گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری آب ۳-۴ پیمانه کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم رب انار ۵۰۰ گرم نمک …

کاشی هنر:




مواد لازم

پیاز متوسط ۲ عدد

روغن به میزان لازم

گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم

زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری

آب ۳-۴ پیمانه

کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم

رب انار ۵۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.

.


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *